En vecka till....

/ Permalink / 0
har gått sen du försvann 💔 
Man tar sig igenom timme för timme eller sekund för sekund, snarare! 
Dom värsta 7 veckorna i mitt liv, smärtan och sorgen eskalerar, klumpen är stor, jättestor! 
Nu har jag börjat landa, innan har det varit så mycket praktiska saker som är tvunget att göra, men det är semestertider i Sverige och allt går som på sparlåga. 

Det kommer brev i postlådan, 
Hampus Hills dödsbo 💔 det är nu man börjar fatta det ofattbara. 
Han kommer inte hem mer och det gör så ont, hela kroppen är full av smärta.
Vi är många som känner av hans närvaro, eller vi vill tro det iallafall. Han är med oss, ibland vill jag bara skrika ut, skiter väl i om vi känner hans närvaro... Jag vill att han ska vara här, jag vill känna och ta på han, känna hans lukt. Jag har en tröja, en svettig tröja han har haft på sig när han jobbade på RP bygg. Den låg slängd på sängen när vi kom hem, kvällen när det ofattbara hänt. Jag kramar och doftar på tröjan, men nu börjar doften försvinna 😢💔 nu finns inte ens det kvar. 
Vad ska jag nu göra?
Parfymen finns kvar men doften är inte rätt, doften blev ju rätt på Hampe    ❤️
(null)

Jag försöker tänka att Hampus var klar här på jorden, hans själ behövs i en annan dimension ⭐️ jag tror och hoppas att vi kommer att ses igen! 
Är vi bara på genomresa till något större? Det finns så mycket tankar och frågor i mitt huvud, kommer jag någonsin få svar? 
Jag vill veta hur han mår? 
Det enda svar vi kommer få framåt är från rättsmedicin, hur olyckan gick till, att han lämnade sin kropp fort vet vi och han slapp ha ont. 
(null)

L Ä N g T A N 💔

Till top