Vad är det för dag?

/ Permalink / 0
Tiden springer iväg, Thomas frågar är det Torsdag, näää onsdag säger jag men det är Torsdag.... 
Tror "mitt" tid och rum är mer lustigt än andra?! Jag är nog kvar på Sweden Rock, på bussen till Sölvesborg, från Sweden Rock. Vi skulle hem o vila, duscha, fixa till oss inför sista stor konserten innan vi drar hem. Judas Priest var kvällen och nattens event! Det har varit dagar av musik, värme, kärlek, en slags dimma av allt damm som blev av värmen.
På bussen till Sölvesborg, som jag och Thompa väntat på lite mer än dom andra, jag kollade fel 🤔
På väg till lgt ringer min mobil, Magnus , Hampus pappa ringer.... Vet att jag skrivit om det innan, men ur annan vinkel. 
Ser på mobilen Magnus, tänker, vad vill han nu, har det hänt något? Den känslan fanns alltid 🖤 
Jag svarar, Han säger vad gör du? Tänker det vet han väl?! Är iväg! 
Sitter du ner, kör du? Redan vid sitter du ner, vet jag att något är fel, väldigt fel. 
Nä, jag åker buss, vi ska in till Sölvesborg för lite vila. Vad är det, hjärtat bultar, det bultar för jag vet att något hänt, frågan är vad har hänt? Jag hann tänka en del senario. Tänkte aldrig det värsta! 
Frågar om och om igen, säg vad det är.... Magnus fick inget fram, slänger mobilen till Thomas så han fick prata. Efteråt har jag fått veta att Thomas pratade med polisen, Magnus var tvungen att ha högtalaren på när Polisen var närvarande. 
Jag vet än idag inte vem som berättade, skrek till Thomas på bussen, finns inte Hampus mer, finns han inte mer? 
Thomas bekräftar, jag skriker, det svartnar, hyperventilerar, Nina kommer över på min sida, håller om mig, ser att Thomas pratar med någon, vem pratar han med?
 Livet blev S V A r T 🖤
Helt plötsligt var vi i Sölvesborg, packa ihop, jag måste hem! 
Jag stannar ute, vill vara ensam, dom andra packar ihop, vi lämnar vår bil och Nina och Peter tar oss hem ❤️
På vägen hem är känslorna grymma, dom är påtagliga, värker och jag vill skrika ut min smärta. 
Helt plötsligt tänker jag på Magnus, han är ensam. Någon måste berätta för mamma och pappa innan dom hör det på sociala medier. 
Ringer min tvillingbror, han sätter på högtalaren, tänker väl att jag ska be honom lyssna på något band på Sweden Rock! I andra änden finns Ammi och brorson, dom hör. 
Jag skriker Hampus finns inte mer, Han har kört ihjäl sig, du måste hjälpa Magnus, han är själv. Min älskade bror fixar detta, han åker till Magnus och är hos honom till Magnus syster är på plats ❤️ 
Jag sitter i bilen, gråter, tänker, gråter.... Vad fan har hänt? 
Måste ringa Ida, min kusin och Hampus Gudmor. 
Hon svarar, men inte som vanligt, hon säger Lindha, jag säger Ida sen bryter vi ihop. Hon vet så fort hon ser mitt nummer. 
Vägen hem var grym men det gick rätt fort, stannade till i Värnamo. Där gick jag som i dvala. 
När vi närmar oss Jönköping känner jag att jag måste till platsen där det hände, tända ett ljus, lägga en blomma ❤️ Nina säger, vi fixar det. Vi tar blomma i trädgården, vi har ljus hemma. Dom bor på berget där det hände, där bor även Nova ❤️ När vi svänger in på vägen där dom bor, måste jag bara kolla om Nova är vaken. 
Vi går in och i köket sitter Nova, mommo, moffa o en granne. Vi kramas och inser att livet är grymt och ofattbart. 
Vi går tillsammans Nova, mommo, moffa, Thomas, Nina, Peter, Agge och jag ❤️ för att se var det ofattbara hände. Jag känner mig uttömd på tårar, Nova har gjort mig glad, stark ❤️ 
Väl framme vid platsen sitter det kompisar, föräldrar, en del känner jag igen. Där är det blommor, ljus och jag tänker vad har hänt här? 
(null)

Närmar mig platsen och det brister, där är barndomsvänner som jag kramar om, alla gråter och är i chock. 

(null)

Det är sånt här som händer andra, inte en själv. Livet omvärderas här och nu. 
                    ❤️❤️🖤❤️❤️
(null)

Till top