Vilken....

Allmänt / Permalink / 0

helg med Herbalife och många medlemmar. 

Jag som var på mitt första event, men absolut inte det sista. 

(null)

Så coolt, man har en viss uppfattning om vilka typer av människor som skulle vara där. 

Oj, så fel jag hade. 

Vi var en mix i åldrar, då snackar vi 

19 - 75 år kanske. 

Flera av dom berättade sin story, hur dom har kommit dit dom är, med hjälp av Herbalife och det härliga gäng som faktiskt är runt hela organisation. 

Många runt mig, i min vardag pratar om att det pyramidföretag och en sekt. 

Den tillhör jag gärna då. 

När man sitter där och lyssnar, inser man ganska fort att det finns inte en jäkel av dom, som arbetar med detta som inte arbetar häcken av sig. 

Det som är den stora skillnaden är att det är din tid du får betalt för, ditt riktiga värde. Jobbar du inte, ingen lön. 

Jobbar du lön. 

Din arbetsgivare förväntar sig vinst som alla företag. 

Tänkte när man satt där ganska långt bak i utbildningslokalen, här har dom också suttit för några år sedan, nu sitter dom längre fram och vill berätta sin historia om hur dom lyckats att komma dit dom är idag. 

Jag blev och är inspirerad att ta mig upp och framåt på min resa. 

Mitt i allt har man så fruktansvärt roligt också.

Gemenskapen blir något fint, för alla har ändå gjort valet att vara där, att äta produkter som gör oss piggare. 

Det är inte i många företag där alla har gjort samma resa och hamnar på samma plan från start och tar hand om dom nya som kommer in. 

R e S P E K T ! 

Detta är min sponsor och coach 💚 

(null)

Hon inspirerar, detta energiknippe som får oss alla att bli sedda. Hon har en stor egenskap som lyfter oss andra och gör mig starkare både psykisk och fysiskt. 

Jag är tacksam att jag tog steget att köra 90 dagarsutmaningen, utan den tror jag faktiskt att jag lagt mig ner och retirerat. 

I somras var jag i uselt skick både psykiskt och fysiskt. 

Jag hade ett destruktiv beteende gällande min kropp, den fick stå ut med mycket skit. Allt från matmissbruk, alkohol missbruk, jag dövade min sorg, min stora förlust av mitt barn med "droger" 

Träningen, mina Herbalife rutiner och bra kost gör att jag lever, känner mig piggare och kan ta mig igenom livet med den sorg jag bär, den försvinner aldrig men den blir lättare att hantera. 

Önskar så att jag får hjälpa fler att våga tro på sig själva, våga ge sig själv 21 dagar och förändra sig själv till bättre mående. Vi är så många som mår skit där ute, kan jag hjälpa så finns jag här för er ❤️#herbalife#bättreversionavmig#mittliv


#levväl ❤️


Till top