Sommar…

Allmänt / Permalink / 0

vi ska le skratta och vara glada?! 

Eller det är det som förväntas av oss? 

Jag själv hatar, eller kanske inte hatar vår och sommar, men tycker att det är jobbigt! 

Fast det är nu jag ser alla firanden, för mig är juni en månad som jag vill radera, jag har svårt för alla lyckliga människor. 

Jag vill stänga in mig och inte komma ut förrän de lyckliga är på semester i juli och augusti! 

Ibland hade det varit bättre att du lämnat när det var mörka november, då är man ändå inne, man grottat ner sig och har minst ett halvår på sig att hitta vattenytan för att bli redo! 

Sen var plötsligt våren här…

En dag i slutet på maj ringer Thomas, jag hör direkt att något är fel, hjärtat börjar dunka och jag blir stel, liksom inte stel i kroppen utan det är som jag vet att vi ska gå igenom något… 

Hans samtal gör att jag fattar att det är det kommer bli en eftermiddag med tårar, ångest, rädsla och i samma rum fanns hopp, barn som inger hopp, det är lek och stoj!  

När vi lämnar Ryhov, då fanns hopp! 

Senare under kvällen fick vi samtalet som gör att jag blir förtvivlad, jag får panik över hur dåligt vi kommer må, jag är släkt, Jeppe satte spår i mig, men som ingift släkting är jag kanske utböling, men denna fina man fattas mig och många andra ❤️

Vi har återigen förlorat en fin man, pappa, son, bror, övrig släkt och vänner. Han alldeles för ung, han hade hela sin framtid framför sig! 

Vila i frid Jeppe ❤️

(null)


(null)

Till top